Cadeaubonnen & arrangementen

Specials

Heb je iets te vieren?

Wil je iets geven?

Voor een upgrade tijdens je verblijf bij Casale di Oto hebben we unieke arrangementen die leuk zijn om cadeau te doen aan je geliefde, je familie, een collega of een kennis tijdens een verblijf in onze Bed & Breakfast.

Romantisch Arrangement e1709132741954

Romantisch arrangement

Ter ere van een speciale gelegenheid zoals een huwelijksdag of een jubileum kleden we de Boerderij Suite romantisch aan met rozenblaadjes, heliumballonnen, chocolade en een lekkere fles bubbels. Leuk voor bruidsparen maar eigenlijk voor iedereen die iets te vieren heeft.
Prijs: €25,-

Verjaardag Arrangement

Verjaardag arrangement

Is een uniek cadeau met een groot wauw effect! Hoe leuk is het om de jarige in het “Italiaanse” zonnetje te zetten!
Als een gast jarig is tijdens zijn/haar verblijf bij ons dan hangen we slingers op. Halen we taart in huis en blazen we kaarsjes uit. We ontkurken een lekker flesje bubbels. We hebben een leuke attentie voor de jarige. En er klinkt “Happy Birthday” door de speaker. Niets is te gek! Als dat niet een leuk begin is van de vakantiedag voor de jarige!
Prijs: €42,50

Picknick Arrangement

Picknick arrangement

Geef een gevulde picknickmand cadeau of verras je partner ermee.

We maken een uitgebreide picknickmand voor 2 personen. Met verse salades, sandwiches, fruit spiesen, nootjes/pinda’s, wraps, een koud flesje aqua, vruchtensap en iets lekkers om te proosten.
In de picknickmand vind je ook een voorbeeld routekaartje naar een fantastische picknick plek. Maar je kunt natuurlijk ook zelf een mooie plek opzoeken. Om het plaatje compleet te maken zit er bij de mand ook een verrekijker en een picknickkleed en/of campingstoelen.
Prijs: €45,-

Cadeaubon

Een B&B Cadeaubon ter waarde van...

Op zoek naar een origineel cadeau? Geef een Cadeaubon met een zelf in te vullen waarde cadeau.

Deze cadeaubon kunnen we digitaal naar u opsturen. We kunnen aan de achterzijde de ‘van:… en aan:…” regels invullen naar wens. Neem contact met ons op voor meer info via de Whatsapp-button op de website

en_GBEnglish (UK)