Boerderij suites

Onze B&B beschikt over 5 luxe Boerderij Suites die zijn te bereiken via de grote buitentrap. Je komt binnen in de hal waaraan alle gastenkamers grenzen.

In onze B&B omarmen we individualiteit en streven we ernaar om elke gastenkamer uniek te maken, terwijl we toch voor een consistent geheel gaan.

Zo heeft iedere badkamer dezelfde hoogwaardige voorzieningen. Een
inloopdouche voor verfrissende momenten, een badmeubel met genoeg ruimte voor persoonlijke spullen. Een föhn aan de wand, en natuurlijk een toilet en een bidet. Verwennerij staat centraal in iedere badkamer door luxe zachte handdoeken en de bad- en bodyproducten die we zorgvuldig hebben geselecteerd. De premium producten van Wellmark maken een verblijf in onze B&B nog aangenamer.

De uitzondering op alle kamers is Rastrello. Deze Boerderij Suite onderscheidt zich door een extra vleugje weelde in de vorm van een prachtig vrijstaand ligbad.


In de hal op de eerste verdieping vind je een kleine keuken waar gratis
koffie/thee bereid kan worden. Zo kunnen onze gasten als wij even niet
beschikbaar zijn, altijd beschikken over een lekker vers kopje koffie of thee. Ook is daar een goed gevulde honesty bar waar onze gasten op basis van vertrouwen zeker iets kunnen vinden om te proosten op alweer een geslaagde dag!

Boerderij Suite Vanga

20m2

Vanaf

€120,-

Boerderij Suite Zappa

20m2

Vanaf

€120,-

Boerderij Suite Falcinella

16 m2

Vanaf

€115,-

Boerderij Suite Rastrello

24m2

Vanaf

€135,-

Boerderij Suite Falce

24m2

Vanaf

€130,-
nl_NLNederlands