Alles wat je moet weten

Meer Info

Wat ze over ons zeggen

Uitstekend
Gebaseerd op 4 recensies
Yvonne Verstegen
Yvonne Verstegen
2024-06-17
We hebben ontzettend genoten! De prijs-kwaliteit is zeer goed! Mooie kamers met goede bedden en een heerlijk ontbijt! Het uitzicht is prachtig als je bij het heerlijk zwembad ligt. Bellissimo 🤩🤩
Jolanda V
Jolanda V
2024-06-16
Wat een mooie en fijne plek zeg, heerlijk ontbijt, lekker luxe kamer met inloopdouche en het zwembad met een fantastisch uitzicht! 5 km van zee en centrum vandaan, de combinatie van de rustige ligging van de BenB en het bruisende Senigalia is perfecto!!!
Alberta Hanegraaf
Alberta Hanegraaf
2024-06-05
Prachtige plek! Echt een aanrader. Theo en Irma zullen alle gasten zich tot prins en prinses laten voelen 🙏
BVS
BVS
2024-02-21
Vriendelijke en gastvrije mensen, die ontzettend hard werken om het de gasten naar hun zin te maken, aanrader!

Veel gestelde vragen

FAQ

In het Italiaans spreek je CH uit voor K. Je zegt dus Le Marke. Spreek het zeker niet uit op z’n frans. Nederlanders, Duitser en Belgen zeggen De Marken. Dat kan prima, al geven wij de voorkeur voor Le Marche (Zeg Le Marke)

Wij adviseren voor Le Marche om een auto te huren bij Sunny Cars op het vliegveld. Ze geven all inclusive prijzen. Er komen geen extra kosten bij voor eigen risico etc. een veilig gevoel en goed verzekerd rijden in Italië.

Jazeker! Laat het ons op tijd weten dan kunnen we dit voor je regelen.

Het is echt fantastisch om met een scooter de omgeving te verkennen.

Het weer hebben wij niet in de hand. Al is het ‘meestal’ stukken beter dan het Nederlandse kwakkelweer met onstabiele zomers. Sinds wij hier wonen genieten we volop van de Italiaanse zon. Een vroeg voorjaar met een explosie in de natuur, lange warme zomers met zwoele avonden buiten, de late herfst kleurt warme rode tinten, korte zachte winters met witte besneeuwde bergtoppen die uitnodigen tot skiën. De seizoenen zijn een welkome afwisseling.
Onze tip: maak je niet druk om het weer, laat het je vakantie niet beheersen. Wil je toch een weerapp. Dan adviseren we ilmeteo.it Deze app klopt ook niet altijd maar altijd beter dan Nederlandse apps.

Om met het laatste te beginnen: Een verblijf bij Casale di Oto is bedoeld voor rust en ontspanning. Onze uitchecktijd is 10.30u met een uitloop tot 11 uur. Daarna gaan wij alles in gereedheid brengen voor de volgende gasten. Deze tijd hebben wij ontzettend hard nodig. De tijdsplanning is strak, daardoor zijn wij vaak niet eerder klaar dan de aangegeven tijd.

De aankomsttijd is vanaf 16 uur tot 20 uur. Als u later denkt te arriveren dan horen wij het graag.

Nagenoeg zit alles inbegrepen. Zoals elke dag een uitgebreid gevarieerd ontbijt. Alsook airco/verwarming, bad- en bedlinnen, en een strandlaken voor aan ons eigen zwembad (niet voor aan het strand (;)) Het enige wat apart dient te worden betaald is de toeristenbelasting (á €1,20 pppn)

Het ontbijt serveren wij op ons terras onder de portico tussen 8 en 10 uur.

Wij dekken voor onze gasten aparte tafels in zodat men rustig de dag kan beginnen terwijl je van het ontbijt geniet maar ook van de prachtige omgeving.

Zoek maar een plaatsje!

Bij minder weer kunnen we uitwijken naar onze Sala da Pranzo voor een beschutte en warme omgeving.

We zitten vol plannen. Maar eerlijk is eerlijk, het opstarten van onze gloednieuwe B&B vergt de nodige energie, en daar ligt nu al onze focus. In de toekomst is dit zeker niet ondenkbaar.

We stoken 1x per week de pizza oven op. In een informele setting, aan een lange tafel, staat gezelligheid voorop en is het genieten van ovenverse pizza’s. Wij vragen bij deelname om 1 dag van tevoren op te geven. Zodat wij de benodigde ingrediënten en hoeveelheden kunnen voorbereiden.

Jazeker! We hebben speciaal voor onze gasten een buitenkeuken die voorzien is van een BBQ/Kamado, een 2 pits kookstel, een aanrecht met gootsteen en een heerlijke zithoek met ruim voldoende plek. Vanaf hier zit je eerste rang om de avondzon achter de heuvels te zien schuiven. De zonsondergang is ieder keer weer een beleving. Schrijf je naam op het schrijfbord aan de wand zodat jij de pannenlappen in handen hebt!

Daarover kunnen we kort zijn. Huisdieren zijn niet toegestaan. Een uitzondering vormen natuurlijk hulp en geleidehonden. Deze zijn van harte welkom.

Onze boerderij is een rookvrije omgeving. Op de terrassen en in huis mag niet gerookt worden. In de tuin daar in tegen wel mits andere gasten daar geen last van hebben.

Wij komen in principe niet elke dag op de kamers. Om de dag controleren wij de kamer. De vuile handdoeken halen we weg en verruilen ze uiteraard voor schone. Vuilniszakken vervangen we en toiletpapier wordt aangevuld.

  • In het hoogseizoen (1 mei-30 September) minimaal aantal nachten 4, overige maanden 3 nachten.
  • Je reservering is definitief als wij 50% van de aanbetaling op onze rekening hebben staan.
  • De overige 50% betaal je 6 weken voor aankomst.
  • Tot 3 maanden voor aankomst kun je kosteloos annuleren.
  • Bij annuleren tussen 3 maanden en 6 weken voor aankomst wordt de aanbetaling niet gerestitueerd.
  • Annuleren binnen 6 weken voor aankomst, er wordt 100% in rekening gebracht.

Wij adviseren om een reis en annuleringsverzekering te nemen.

De Comune Senigallia heeft bepaald dat personen die niet woonachtig zijn in Senigallia per nacht €1,20 toeristenbelasting betalen tot een max van 7 nachten. De toeristenbelasting dient contant bij ons te worden betaald.

In Italië rukt 4G op. Vooral in de grote steden. Onze B&B zit helaas buiten de zone waar dataroaming ruimschoots voor handen is. Houdt er rekening mee dat de verbinding niet overal even snel is als je gewend bent. Wij hebben internet via de satelliet van Starlink. Dit werkt goed mits je je niet te ver van de router bevindt. Het wachtwoord voor gratis Wifi kun je vinden in de hal op de eerste verdieping.

Op eigen terrein kun je bij ons gratis parkeren.

In minder dan 10 minuten zit je midden in Senigallia. Vooral avonds is het er heerlijk vertoeven. Het is nog best een uitdaging om te kiezen uit het grote culinaire aanbod aldaar.

Klimaatdrammers zijn wij niet, al zijn wij ons wel bewust van de impact van ons handelen op het milieu. Wij hebben ons best gedaan bij de wederopbouw van onze boerderij om klimaatneutraal te zijn. Wij hebben belangrijke stappen gezet richting duurzaamheid. Zoals de aanschaf van zonnepanelen en door nul komma nul gas te gebruiken.

We willen onze gasten betrekken bij onze duurzame inspanningen door ze te attenderen op bijvoorbeeld niet onnodig veel licht te laten branden of heel lang onder de douche te staan. Geniet, maar geniet met mate. Zo draagt de gast een steentje bij.

De Boerderij Suites bevinden zich op de eerste verdieping die te bereiken zijn via de grote trap aan de voorkant van de boerderij. Dit wetende is het voor de gast zelf het beste te beoordelen of onze B&B toegankelijk is.

nl_NLNederlands